Rove logga

Kunder

Vi hjälper B2B-företag och varumärken att lyckas med e-handel.

Tillverkande bolag och varumärken

Grossister och distributörer

B2B2C

Tillverkande bolag och varumärken

Varumärken och tillverkande bolag har stora möjligheter att utvecklas och vinna konkurrensfördelar med digitala verktyg för försäljning och marknadsföring.

Bolagets produkter behöver berikas och presenteras på ett sätt som gör de lätta att hitta i de kanaler där kunderna finns, återförsäljare/grossister och kunder behöver få rätt service online för att öka lojaliteten och man behöver arbeta med leadsgenerering på rätt sätt med fokus på inbound marketing så att kundprospekt hittar till er vid rätt tillfälle.

Tillverkande bolag är också varumärken som behöver lyftas fram och stärkas på rätt sätt i rätt kanal.

Några av våra kunder

tapwellGöhlins
back alt
alt

"Vi är mycket nöjda med samarbetet med Rove! De visar stor kundförståelse och det märks att de verkligen kan Litium. Det i kombination med deras långa erfarenhet av e-handel, både verksamhetsutveckling och teknik, gör att jag varmt kan rekommendera dem!"

- Sara Bertram, Country Manager Sweden HAKI

Hur skiljer sig e-handel för B2B och B2C?

Digital B2B-handel har många likheter med konsumenthandel med skiljer sig på några viktiga områden, målgruppen är beslutsfattare hos företag, kundresan är annorlunda, man har oftast komplexare produkter, flera försäljningsled, fler och komplexare pris-/avtalsupplägg samt är organiserade på ett annorlunda sätt jämfört med konsumenthandlare..

Varför Rove?

Fokus på er affär

Vi förstår er affär och slutkundens resa. Vi gör er framgångsrika genom att arbeta med både affärsutveckling och teknikutveckling. Affären främst, tekniken ska “bara funka”.

Vi kan e-handel

Vi är nischade mot e-handel och vi har själva varit e-handlare. Det gör att vi har ett affärsmässigt och tekniskt djup som andra saknar.

Långsiktiga relationer

Vi vill ha förtroliga och långsiktiga kundrelationer. Ett riktigt partnerskap som handlar om att skapa värde och hjälpa er att lyckas.

"Jag är otroligt nöjd med vårt samarbete med Rove! På mindre än ett halvår lanserade vi en helt ny webbplats och e-handel, samtidigt som vi bytte affärssystem. Det var en ambitiös tidplan, men vi klarade det tack vare ett starkt lagarbete och resultatinriktad projektledning. Rove visade verkligen att de kan e-handel, både rörande vår verksamhet och tekniken. Jag kan verkligen rekommendera dem!"

- Ulrika Andersson, Marknadschef Solelgrossisten

Hör av dig!

Har du frågor eller vill du prata digital handel med oss?

worm image
vector-1vector-2vector-3

Låt oss skapa en riktigt bra e-handel tillsammans!

Kontakta oss