Rove

"​a vigorous and purposeful journey without ever reaching your destination"

Rove är ett kunskapsföretag som med inspiration och utvecklade metoder hjälper företag att bli framgångsrika i sin digitala marknadsföring och e-handel.

Vision

Rove ska bli Sveriges ledande kunskapsföretag inom digital handel för B2B-företag.

Kundlöfte

Att med kunskap och utvecklade metoder göra våra kunder framgångsrika genom digital handel.

Vår historia

Vi älskar e-handel och digitala marknads- och säljprocesser. Och vi är lite extra förtjusta i B2B, företag som tillverkar, säljer och distribuerar till andra företag. Affären är lite mer komplex än konsumenthandel och här sker den digitala utvecklingen i en rasande fart med otroligt stora möjligheter för de företag som jobbar på rätt sätt.

Vårt mål är att hjälpa företag att lyckas med effektiva marknads- och säljprocesser som växer verksamheten och ger medarbetarna energi och hastighet. Vi rör oss i gränslandet mellan verksamhetsutveckling, teknik och ledarskap inom processerna för försäljning och marknadsföring med fokus på e-handel, digital marknadsföring, lead generation, inbound marketing, PIM, CRM och growth hacking.

Idén till rove föddes av Henrik Lundin, som arbetat många år inom digital handel, senast som VD för noterade e-handelsplattformen Litium. Under tiden på Litium blev det tydligt, gång på gång, hur värdefullt det hade varit om kunden hade någon (leverantörsoberoende) hos sig som kunde hjälpa dom att lyckas med e-handel och digital försäljning. Och få till ett bra införande i organisationen. Digital handel är ett otroligt brett område, få företag har den bredd av kompetens som behövs. Därtill är inte e-handel ett IT-projekt, det är ett ganska omfattande verksamhetsprojekt med förgreningar inom många delar av företaget. E-handel för med sig risker men också helt nya affärsmöjligheter.

Tänk om någon kunde hjälpa till med att förklara (och räkna ut) affärsvärdet, ta fram rätt krav, stötta i upphandlingar, leda projektet på kundens sida och se till att införandet i organisationen är förankrat och skapar energi och kraft? Att stå på kundens sida och hjälpa till att hitta rätt i den djungel av system och leverantörer som finns, få systemen att sitta ihop i en smidig process och samtidigt utbilda organisationen och skapa den delaktighet som behövs? Där har ni Rove!

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du prata digital handel med oss? Underbart!

Följ oss på
© 2020 Rove Commerce Advisory AB